Hoofdinhoud
Referentie

Jumbo:
'Alles verloopt supersoepel'

Wil je iets vertellen over onze samenwerking? Die vraag krijgt Geert van Heijnsbergen regelmatig. Hij is namelijk facilitair manager op het hoofdkantoor van Jumbo. En op die klantnaam zijn de meeste bedrijven natuurlijk trots. Meestal bedankt Geert vriendelijk, maar voor ons maakt hij een uitzondering. 

Rolcontainers vol pakketten

“Elke dag komen er een heleboel poststukken en pakketten in Veghel binnen. Ik denk wel een rolcontainer per dag. Dat komt onder andere omdat Jumbo’s antwoordnummer op dit adres staat. En er gaat dagelijks ook heel veel de deur uit. Onze postkamermedewerker Marc speelt hierin een belangrijke rol door alles te sorteren en te registeren in ons systeem. Maar depostBode zeker ook: zij halen post en pakketten op en bezorgen deze samen met partners. Verder verzorgen ze soms mailings en doen ze inpakwerkzaamheden voor ons.”

 

Zorg uit handen

“Alles verloopt supersoepel. Ze nemen echt een zorg uit handen. Moet een pakketje over een paar uur in Turkije zijn? Komt in orde. Is Marc ziek? Dan vervangt een medewerker van depostBode hem moeiteloos in de postkamer. Moeten er last-minute een aantal extra pakketjes mee die nog niet in het systeem staan? Geen enkel probleem. Ze zijn niet van de ingewikkelde procedures, maar van de eenvoud en de korte lijntjes. En ze regelen het gewoon. Ik ben dan ook heel tevreden.”

Ze zijn niet van de ingewikkelde procedures, maar van de eenvoud en de korte lijntjes

‘Is depostBode groot?’

“Voorlopig kunnen we prima op deze voet verder. Wat mogelijk wel verandert, is de manier waarop we onze briefpost versturen. We zijn nu bezig met RemotePrinting via depostBode. Ik zie daar wel heil in, want hiermee wordt het verzenden van brieven veel efficiënter. Belangrijk item daarbij is natuurlijk digitale veiligheid, maar volgens onze IT-afdeling zit dat wel snor. ‘Is depostBode groot?’, vroeg mijn security collega toen hij de software zag. Dat zegt alles. Ze hebben dit goed voor elkaar!”

Samenwerkingen