Home  •  MVO

MVO

Is post een kostenpost?

Bespaar op uw zakelijke post of mailing, zelfs goedkoper dan frankeren! En we halen de post gewoon bij u op. Maak kennis met depostbode.

Nee, een projectplan voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hebben we niet bij depostBode. Waarom niet? Om het onbescheiden te zeggen: wij zíjn MVO.


Maatschappelijke betrokkenheid is namelijk de kern van wie we zijn en wat we doen. Zo’n 90 procent van de mensen bij depostBode heeft immers een achterstand op de arbeidsmarkt. We hebben ons bedrijf zo ingericht dat zij een mooie baan hebben, zowel in de postbezorging, als in ons distributiecentrum en op kantoor.


Dat heeft alles te maken met de ontstaansgeschiedenis van depostBode. We zijn namelijk voortgekomen uit IBN, een bedrijf dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt integreert in de samenleving door middel van werk: op 1 maart 2006 werd de postvoorziening van IBN verzelfstandigd tot depostBode.


Sinds die dag zijn we ons bedrijf gaan uitbouwen zonder oog te verliezen voor deze specifieke groep medewerkers. Sterker nog: we zijn ervan overtuigd dat zij juist het verschil maken. Doordat ze alle ruimte krijgen, zijn ze bijzonder betrokken, werken ze met veel plezier en leveren ze topkwaliteit.IBN Social Return Meer weten over MVO?
Lees hier het artikel "Wij doen niet alleen aan MVO, wij zijn MVO" op de website van IBN Social Return »

WSD aantwerk

Meer weten over MVO? 
Lees hier meer over het platform, 

en de founders, van AANtWERK.


Deel deze pagina:

Direct besparen

Bezorgen jullie dagelijks?


We bezorgen van maandag tot en met vrijdag elke dag. Meer hierover leest u bij Post en pakketten.
Alle veelgestelde vragen
 

Onze pluspunten

+

+

+

+

Direct besparen
Persoonlijke service
Complete postverzorging
Mensenwerk