Hoofdinhoud

Over ons

Officieel zijn we een ‘allround dienstverlener op het gebied van postverzorging’. Maar dat klinkt zo afstandelijk. Daarom maken we graag de vergelijking met de vroegere PTT: we verzorgen allerlei postdiensten, maar dan mét het persoonlijke contact zoals de postbode dat vroeger met zijn klanten had.

Hoe zit het met de digitale postbode?

Op digitaal gebied lopen we als postbedrijf voorop. Sterker nog: een postbedrijf dat post digitaal maakt, en zowel digitaal als fysiek bezorgt? Daar is geen tweede van. En omdat organisaties steeds meer via online kanalen communiceren, groeit dit onderdeel alleen nog maar. Vooruitstrevend als we zijn, ontwikkelen we als bedrijf daarin mee. 

 

En wat maakt eigenlijk dat jullie er ‘mensenwerk’ van maken?

Allereerst zijn we een kleine organisatie. Misschien niet in omvang (we zijn met 250 medewerkers), maar wel in omgang. We kennen onze klanten dus persoonlijk. Daarnaast werken we op onze bezorgroutes met vaste mensen. Dat schept natuurlijk ook een band. Bovendien heeft 92 procent van onze medewerkers een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat heeft alles te maken met de ontstaansgeschiedenis van depostBode. We zijn namelijk voortgekomen uit IBN, een bedrijf dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt integreert in de samenleving door middel van werk: op 1 maart 2006 werd de postvoorziening van IBN verzelfstandigd tot depostBode.

 

Doordat wij in ons bedrijf de mens centraal stellen, hebben zij bij ons een prachtige baan. En u weet hoe het zit met tevreden medewerkers: die leveren kwaliteit!

 

Hans en Caroline van der Lee

Samenwerkingen