Hoofdinhoud

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u meteen de antwoorden op de vragen die we regelmatig gesteld krijgen. Zit uw vraag er niet tussen? Neem dan even contact met ons op. Dan heeft u nog steeds snel een antwoord.

Natuurlijk! In ons voordeelgebied komen we de post halen en brengen. Bij voldoende volume doen we dat overigens ook buiten dit gebied. Kijk maar eens naar onze Haal- en brengservice.

Ja, die bezorgen we ook. Voor spoedleveringen hebben we zelfs koeriers- en bodediensten.

We bezorgen van maandag tot en met vrijdag elke dag. Meer hierover leest u bij Post en pakketten.

Jazeker, we bezorgen in heel het land en zelfs wereldwijd. In ons voordeelgebied doen we dat met eigen medewerkers, daarbuiten werken we met partners. En nog voordelig ook, kijk maar eens naar onze tarieven

Ja, we bezorgen alles: post en pakketten, zowel regionaal als nationaal en internationaal (ook aangetekend). Dat doen we voordeliger dan bijvoorbeeld PostNL én met veel extra service.

Ja hoor! Het systeem dat we daarvoor hebben opgezet, is volledig rechtsgeldig. Ook het afhalen van aangetekende stukken behoort tot de mogelijkheden (zie Haal- en brengservice).

Nou en of! Op allerlei manieren: per e-mail, als sms of Whatsapp-bericht. Wilt u documenten naar de berichtenbox van MijnOverheid zenden of een factuur versturen via het Peppol-netwerk? De digitale postbode biedt u eindeloos veel mogelijkheden. 

Samenwerkingen