Home  •  Referenties  •  Woningstichting Kleine Meierij: ’De kosten liggen een stuk lager'

Woningstichting Kleine Meierij: ’De kosten liggen een stuk lager'

Woningstichting Kleine Meierij: ’De kosten liggen een stuk lager'

Woningstichting Kleine Meierij zocht in 2015 een nieuwe postverzorger en ging een proefperiode aan met depostBode. Deze werd na afloop meteen voortgezet. Om drie redenen, aldus directiesecretaresse Chantal van Horrik.


“We zijn de samenwerking met depostBode in eerste instantie om twee redenen gestart. Enerzijds omdat de medewerkers van depostBode een afstand tot de arbeidsmarkt hebben; dat past bij de visie van Kleine Meierij op het gebied van maatschappelijk ondernemen. Anderzijds omdat de kosten van regionaal bezorgen door depostBode een stuk lager liggen dan we gewend waren.”


Ontzorgen

“De proefperiode van drie maanden beviel zo goed, dat we de samenwerking direct hebben voortgezet. Naast het maatschappelijke karakter van depostBode en de kosten is daar nog een derde reden voor: depostBode ontzorgt ons. De post wordt iedere dag op hetzelfde tijdstip opgehaald, depostBode verzorgt de registratie van de poststukken en de verwerking daarvan… Kortom: we hebben er geen omkijken meer naar!”


www.kleinemeierij.nlNaar alle referenties

Direct besparen

Bezorgen jullie ook aangetekend?


Ja hoor! Het systeem dat we daarvoor hebben opgezet, is volledig rechtsgeldig. Ook het afhalen van aangetekende stukken behoort tot de mogelijkheden...
Alle veelgestelde vragen
 

Onze pluspunten

+

+

+

+

Direct besparen
Persoonlijke service
Complete postverzorging
Mensenwerk