Home  •  Referenties  •  Van Zandvoort Legal: ‘Een spoedje is nooit een probleem’

Van Zandvoort Legal: ‘Een spoedje is nooit een probleem’

Van Zandvoort Legal: ‘Een spoedje is nooit een probleem’

Van Zandvoort Legal werkt al sinds het eerste uur met depostBode. En dat terwijl het advocatenkantoor zich tot 2014 eigenlijk niet eens in het werkgebied van depostBode bevond. Volgens managementassistente Miriam van der Sanden draait alles bij depostBode om goede service.


“Voor mij zit hun sterkte in de persoonlijke ‘touch’ en wat ik graag 'ontzorging' noem: je hoeft nauwelijks meer naar de post om te kijken, want je weet dat het goed komt. Hebben we een spoedje, bijvoorbeeld met Kerst? Dan is dat geen probleem. Of moeten we snel een document bij de rechtbank in Arnhem afgeven? Dan springen ze in de auto en rijden ze er meteen naartoe. Heel fijn, want iets te laat inleveren bij de rechtbank kan natuurlijk niet.”


Persoonlijke touch

“Bovendien hebben we een goede band met de bezorgers. Dat is die persoonlijke touch waar ik het over had. Ze komen altijd binnen met een glimlach en nemen de tijd voor een praatje. Onze secretaresse werd op haar verjaardag zelfs verrast met een mooie roos! Persoonlijker kan service bijna niet worden, toch?”


www.zandvoort-legal.nlNaar alle referenties

Direct besparen

Bezorgen jullie ook pakketten?


Ja, die bezorgen we ook. Voor spoedleveringen hebben we zelfs koeriers- en bodediensten.
Alle veelgestelde vragen
 

Onze pluspunten

+

+

+

+

Direct besparen
Persoonlijke service
Complete postverzorging
Mensenwerk