Home  •  Referenties  •  KC Tennis: ‘We kunnen echt niet meer zonder!’

KC Tennis: ‘We kunnen echt niet meer zonder!’

KC Tennis: ‘We kunnen echt niet meer zonder!’

Cees Doomernik van KC Tennis had een probleem met het versturen van zijn pakketten. Zijn tenniswinkel ging om zes uur dicht, en dan moest hij binnen een halfuur op het postkantoor zijn om de pakketten nog te versturen. Gekkenwerk! depostBode bood uitkomst.


“Dat was inderdaad de belangrijkste reden om bij depostBode klant te worden: daar kon ik tot half acht terecht. Wij begonnen als online winkel - dat was in die tijd best uniek - en inmiddels komt de helft van onze omzet via de webshop binnen. Goed en snel pakketten versturen is daarmee echt een must geworden.”


Netjes

"Inmiddels hebben we ook een 'echte' winkel, in Oss, en worden alle pakketten netjes elke dag om half vijf ‘s middags opgehaald. En elke dag door dezelfde persoon. Dat stukje service maakt het allemaal nóg beter. We kunnen dus echt niet meer zonder!”


Productfoto's

“Via de bezorger van depostBode kwam ik er achter dat ze samenwerken met WebWinkelinBeeld, een zusterbedrijf dat productfoto's voor webshops verzorgt. Wij hebben veel producten uit het Midden-Oosten die zonder digitale foto geleverd worden. Die moeten we dus nog laten maken.”


Webshopeigenaars

“Ook de samenwerking met WebWinkelinBeeld verloopt prima. Wij bezorgen de producten en binnen twee weken krijgen we de foto's binnen. De combinatie met depostBode werkt dus erg goed voor webshopeigenaars zoals ik: de post, de opslag én de foto's van artikelen zijn zo geregeld!"


www.kctennis.nl
Naar alle referenties

Direct besparen

Bezorgen jullie in heel Nederland?


Jazeker, we bezorgen in heel het land. In de regio Oss – Uden – Veghel doen we dat zelf, daarbuiten werken we met PostNL. En...
Alle veelgestelde vragen
 

Onze pluspunten

+

+

+

+

Direct besparen
Persoonlijke service
Complete postverzorging
Mensenwerk