Home  •  Referenties  •  Jeroen Bosch Ziekenhuis: ’Nog dezelfde dag was alles bezorgd’

Jeroen Bosch Ziekenhuis: ’Nog dezelfde dag was alles bezorgd’

Jeroen Bosch Ziekenhuis: ’Nog dezelfde dag was alles bezorgd’

Léon Koolen is afdelingshoofd logistiek bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis in ’s-Hertogenbosch. Hij vindt het belangrijk dat hij in rustige én stressvolle tijden op een betrouwbare partner kan bouwen. depostBode is voor hem precies om die reden het postbezorgingsbedrijf dat hij zocht.


“depostBode verzorgt voor ons voornamelijk de briefpost, zoals schriftelijke bevestigingen, bijvoorbeeld voor een afspraak. Die post is natuurlijk privacygevoelig, iets waar depostBode professioneel mee omgaat. Maar dat is niet de enige reden dat we voor hen gekozen hebben. Hun samenwerking met WeenerXL, het werk- en ontwikkelbedrijf van de gemeente ’s-Hertogenbosch, vinden we ook belangrijk. Vanuit het Jeroen Bosch Ziekenhuis hebben we namelijk oog voor onze omgeving.”


Geen stress

”Recentelijk moesten er wegens omstandigheden op zeer korte termijn enkele honderden brieven de deur uit. Ik belde depostBode en nog dezelfde dag was alles verwerkt. Dat heb ik heel erg kunnen waarderen. Het helpt ook dat ze je persoonlijk kennen: je belt en ze weten precies wie je bent.”


www.jeroenboschziekenhuis.nlNaar alle referenties

Direct besparen

Bezorgen jullie ook aangetekend?


Ja hoor! Het systeem dat we daarvoor hebben opgezet, is volledig rechtsgeldig. Ook het afhalen van aangetekende stukken behoort tot de mogelijkheden...
Alle veelgestelde vragen
 

Onze pluspunten

+

+

+

+

Direct besparen
Persoonlijke service
Complete postverzorging
Mensenwerk