Home  •  Referenties  •  Gemeente Boxtel: ‘Flexibel, óók als het er echt op aankomt'

Gemeente Boxtel: ‘Flexibel, óók als het er echt op aankomt'

Gemeente Boxtel: ‘Flexibel, óók als het er echt op aankomt'

Anderhalf jaar na de start van de samenwerking met depostBode is Wibe Ophof, Medewerker Facilitaire Zaken bij de gemeente Boxtel, erg tevreden. Dat komt voornamelijk door de flexibiliteit, maar ook door het feit dat depostBode werkt met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.


“Een voorbeeld van die flexibiliteit? In juni 2015 werd Boxtel geteisterd door enkele autobranden. De gemeente heeft toen spoedbrieven naar de inwoners gestuurd, geselecteerd op wijk. Die spoed was voor depostBode geen probleem. Zelfs niet toen bleek dat een gedeelte buiten het bezorgingsgebied bezorgd moest worden. Dat was zeer prettig samenwerken op een moment dat het er echt even op aankwam.”


Benutten van talenten

“depostBode werkt bovendien samen met WSD, een organisatie die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer aan het werk helpt. Dat was voor ons wel een voorwaarde. Als gemeente vinden we het namelijk belangrijk dat mensen ‘uit de kaartenbak gehaald worden’, om het zo maar te zeggen: dat ze persoonlijk begeleid worden in het benutten van hun talenten. Door met depostBode samen te werken, kunnen we daar een steentje aan bijdragen.”


www.boxtel.nlNaar alle referenties

Direct besparen

Bezorgen jullie ook pakketten?


Ja, die bezorgen we ook. Voor spoedleveringen hebben we zelfs koeriers- en bodediensten.
Alle veelgestelde vragen
 

Onze pluspunten

+

+

+

+

Direct besparen
Persoonlijke service
Complete postverzorging
Mensenwerk