Home  •  Referenties  •  Gemeente Bernheze - ‘depostBode ontzorgt’

Gemeente Bernheze - ‘depostBode ontzorgt’

Gemeente Bernheze - ‘depostBode ontzorgt’

De ervaringen van Rien Wijdeven met depostBode zijn eigenlijk alleen maar positief. Service en gemak, maar ook maatschappelijke betrokkenheid gaven voor de wethouder van Bernheze destijds de doorslag bij de keuze voor depostBode.

 

Rien Wijdeven, wethouder gemeente Bernheze: “We hebben Hans van der Lee een jaar of drie geleden uitgenodigd op het gemeentehuis. Dit gesprek had zeer positieve gevolgen. Naast het feit dat de postbezorging van depostBode financieel aantrekkelijk voor ons is, ontzorgen zij ons flink: de haalservice geeft de gemeente ontzettend veel gemak.”

 

Social return

“Daarnaast hecht de gemeente Bernheze ook sterk aan social return en maatschappelijk verantwoord ondernemen. depostBode heeft een aantal Bernhezers in dienst die zonder deze baan afhankelijk zouden zijn van een uitkering. depostBode biedt hun perspectief. Dat kunnen we alleen maar van harte ondersteunen.”

 

• naar de website van Gemeente BernhezeNaar alle referenties

Direct besparen

Kunnen jullie de post ook komen halen?


Natuurlijk! In de regio Oss – Uden – Veghel komen we de post halen en brengen. Kijk maar eens naar onze Haal- en brengservice.
Alle veelgestelde vragen
 

Onze pluspunten

+

+

+

+

Direct besparen
Persoonlijke service
Complete postverzorging
Mensenwerk