Home  •  Referenties  •  De Groot Bewerkingsmachines: ‘Lekker efficiënt!'

De Groot Bewerkingsmachines: ‘Lekker efficiënt!'

De Groot Bewerkingsmachines: ‘Lekker efficiënt!'

De Groot Bewerkingsmachines levert machines en onderdelen voor hout-, kunststof- en aluminiumbewerkers. Maar wie denkt dat ze alleen grote pakketten versturen met depostBode, heeft het mis. Ze kozen depostBode vooral als partner vanwege de briefpost, vertelt Daniël van Leeuwen, afdelingshoofd magazijn.


“We waren op zoek naar een nieuwe postbezorger. Daarbij vond ik het belangrijk dat de nieuwe partner de post ook kwam ophalen: lekker efficiënt. Via een moeder van een collega kwamen we uit bij depostBode. Ook haar bedrijf werkt met depostBode, en ze waren erg tevreden.”


Tijd

“Samenwerken met depostBode levert ons vooral tijd op. Eerst frankeerden we namelijk alle post zelf, dat hoeft nu niet meer. En ook het aangetekend versturen wordt nu door depostBode verzorgd. Bovendien wordt de post ook nog eens opgehaald. Bij elkaar scheelt dat behoorlijk veel, dat is echt fijn werken!”


www.degroot.nlNaar alle referenties

Direct besparen

Hoe kunnen jullie zo voordelig zijn?


Dat heeft twee redenen. Ten eerste doordat we de regionale post zelf bezorgen. Ten tweede doordat we de overige post gewoon voor PostNL-tarieven...
Alle veelgestelde vragen
 

Onze pluspunten

+

+

+

+

Direct besparen
Persoonlijke service
Complete postverzorging
Mensenwerk