Home  •  Referenties  •  Area: ‘MVO in hart en nieren’

Area: ‘MVO in hart en nieren’

Area: ‘MVO in hart en nieren’

Sinds 2011 maakt Area gebruik van de diensten van depostBode. Naast de postbezorging is volgens directeur Jan van Vucht ook het fysieke archief een belangrijk onderdeel van de dienstverlening voor de wooncorporatie uit Uden en Veghel.


“Wij zijn volledig gedigitaliseerd, maar sommige dingen moet je ook fysiek bewaren. Denk aan verschillende soorten contracten en bouwtekeningen. Zelf hebben we geen opbergruimte, dus de archieffunctie besteden we uit aan depostBode. Dat werkt erg fijn: je hoeft maar te bellen en ze halen iets voor je op.”


MVO

“Het MVO-aspect van depostBode vinden we erg belangrijk. Sterker nog: we voeren die gedachte door in alles wat we doen. Bij nieuwe contractafnemers kijken we standaard of ze werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Doen ze dat niet? Dan komen ze er bij ons niet in. Maar dat is bij depostBode meer dan goed geregeld. Niet voor niets hebben we Hans uitgenodigd om zijn verhaal met onze relaties te delen: MVO in hart en nieren.”


www.areawonen.nl
Naar alle referenties

Direct besparen

Bezorgen jullie ook aangetekend?


Ja hoor! Het systeem dat we daarvoor hebben opgezet, is volledig rechtsgeldig. Ook het afhalen van aangetekende stukken behoort tot de mogelijkheden...
Alle veelgestelde vragen
 

Onze pluspunten

+

+

+

+

Direct besparen
Persoonlijke service
Complete postverzorging
Mensenwerk