Home  •  Over ons

Over ons


Tja, wie of wat ís depostBode eigenlijk?


Officieel zijn we een ‘allround dienstverlener op het gebied van postverzorging’. Maar dat klinkt zo afstandelijk. Daarom maken we graag de vergelijking met de vroegere PTT: we verzorgen allerlei postdiensten, maar dan mét het persoonlijke contact zoals de postbode dat vroeger met zijn klanten had. En nog voordelig ook.


Maar dagelijkse postverzorging, is dat niet het exclusieve domein van PostNL?


Nee, al een poosje niet meer. Wij bezorgen al ruim 11 jaar dagelijks de post in de regio Oss – Uden – Veghel – Sint Oedenrode – Boxtel – Schijndel – Den-Bosch – Vught. Voor post buiten dat gebied werken we samen met PostNL. En het mooie is: die service kost u niks. Voor post buiten ons bezorggebied betaalt u namelijk gewoon het PostNL-tarief.


En wat maakt dat jullie er ‘mensenwerk’ van maken?


Allereerst zijn we een kleine organisatie (zo’n 250 medewerkers). We kennen onze klanten dus persoonlijk. Daarnaast werken we op onze bezorgroutes met vaste mensen. Dat schept natuurlijk ook een band. Bovendien heeft 90 procent van onze medewerkers een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat heeft alles te maken met de ontstaansgeschiedenis van depostBode. We zijn namelijk voortgekomen uit IBN, een bedrijf dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt integreert in de samenleving door middel van werk: op 1 maart 2006 werd de postvoorziening van IBN verzelfstandigd tot depostBode.


Doordat wij in ons bedrijf de mens centraal stellen, hebben zij bij ons een prachtige baan. En u weet hoe het zit met tevreden medewerkers: die leveren kwaliteit!


Hans en Caroline van der LeeDeel deze pagina:

Direct besparen

Bezorgen jullie dagelijks?


We bezorgen van maandag tot en met vrijdag elke dag. Meer hierover leest u bij Post en pakketten.
Alle veelgestelde vragen
 

Onze pluspunten

+

+

+

+

Direct besparen
Persoonlijke service
Complete postverzorging
Mensenwerk