Home  •  Actueel  •  Nieuwe rayonleider voor Oss

Nieuwe rayonleider voor Oss

Nieuwe rayonleider voor Oss
Sinds vorige maand is Thieu Verploegen onze nieuwe rayonleider in Oss. Hij is daarmee uw aanspreekpunt voor alle operationele zaken in Oss.

Thieu is onder meer verantwoordelijk voor de postkamer en de autoroutes, maar is ook nauw betrokken bij onze nieuwbouw. Werken bij depostBode was voor hem een heel bewuste keuze.


Opgebloeid bij IBN

“Mijn vader heeft autisme, PDD-NOS en anorexia. Regulier werk is daarom moeilijk voor hem. Maar bij IBN – waarmee depostBode natuurlijk een bijzondere band heeft – is hij helemaal opgebloeid. Hij werkt er nu een jaar of drie en zit weer lekker in zijn vel. De rust en regelmaat doen hem zo ontzettend goed!”


Plaatje compleet

“Dat mensgerichte spreekt me erg aan. Tel daar mijn opleiding tot facilitair manager bij op en je hebt het plaatje compleet. depostBode is voor mij de ideale werkplek: enerzijds omgaan met mensen, anderzijds zorgen voor een efficiënte operatie. Ik heb er ontzettend veel zin in!”


Natasja Brekelmans

Thieu is de opvolger van Natasja Brekelmans, die een nieuwe functie binnen onze organisatie heeft. Zij is nu commercieel medewerker buitendienst voor de regio ’s-Hertogenbosch.Nieuwsarchief

Bezorgen jullie ook aangetekend?


Ja hoor! Het systeem dat we daarvoor hebben opgezet, is volledig rechtsgeldig. Ook het afhalen van aangetekende stukken behoort tot de mogelijkheden...
Alle veelgestelde vragen
 

Onze pluspunten

+

+

+

+

Direct besparen
Persoonlijke service
Complete postverzorging
Mensenwerk