Home  •  Actueel  •  Nieuwe fase, nieuwe eigenaar

Nieuwe fase, nieuwe eigenaar

Nieuwe fase, nieuwe eigenaar
Lees hier de brief van Hans en Caroline van der Lee aan alle klanten van depostBode over de overname. Beste relatie,


Hoe beweeg je mee in de snel veranderende postmarkt

en hou je je dienstverlening (minstens!) op hetzelfde niveau?


Dat is de vraag die we ons het afgelopen jaar vaak hebben gesteld. Het antwoord hebben we gevonden in de persoon van Albert Frankenhuis, de nieuwe eigenaar van depostBode. Hij gaat het bedrijf een nieuwe fase inleiden.


Dat betekent dat wij een stapje terugdoen en de dagelijkse leiding overdragen. We blijven de komende jaren echter wel als participant betrokken. Caroline blijft voorlopig actief in het hart van de organisatie, en Hans zal vooral op commercieel gebied en projectmatig zijn meerwaarde blijven leveren.


Daarmee is er voor Albert alle ruimte om te ondernemen. We zien immers dat de markt verandert en daar moeten we zo goed mogelijk op inspelen. Hoe kerngezond we als bedrijf ook zijn, dat betekent dat we stappen moeten maken, met extra activiteiten en nieuwe markten. We denken dat iemand als Albert hier meer toegevoegde waarde heeft, mede dankzij zijn ruime ervaring. Wij hebben depostBode weliswaar met heel veel energie opgebouwd, maar zien dat er in de volgende fase aanvullende kwaliteiten nodig zijn.


Voor u verandert er eigenlijk niet veel. Alhoewel… er zijn mooie plannen om onze dienstverlening uit te breiden en u nog meer te ontzorgen!


Binnenkort nodigen we u uit voor een kennismakingsbijeenkomst. Dan praten we u graag bij en toasten we samen op een gezonde toekomst voor depostBode. Wilt u meer over Albert weten? Lees dan hier de digitale nieuwsbrief die we verstuurd hebben (of vraag deze bij ons op als u ‘m gemist heeft). Mocht u in de tussentijd vragen hebben, dan beantwoorden we deze graag. U kunt ons bereiken via:


hans.lee@depostbode.com  |  06 – 46 26 39 20  

caroline.lee@depostbode.com  |  06 – 46 26 39 21       


Met vriendelijke groet,


Hans en CarolineNieuwsarchief

Bezorgen jullie in heel Nederland?


Jazeker, we bezorgen in heel het land. In de regio Oss – Uden – Veghel doen we dat zelf, daarbuiten werken we met PostNL. En...
Alle veelgestelde vragen
 

Onze pluspunten

+

+

+

+

Direct besparen
Persoonlijke service
Complete postverzorging
Mensenwerk