Home  •  Actueel  •  Kennismaken metů Albert Frankenhuis

Kennismaken metů Albert Frankenhuis

Kennismaken metů Albert Frankenhuis
Albert Frankenhuis is de nieuwe eigenaar van depostBode. Hij heeft ontzettend veel zin om ons bedrijf een nieuwe fase in te leiden. “Het is een prachtig bedrijf met alle mogelijkheden om de markt te verrassen.”


“Ik heb er ontzettend veel zin in”


Binnenkort nodigen we onze klanten uit voor een kennismakingsbijeenkomst. Maar we stellen Albert nu vast voor aan de hand van enkele vragen.


Je bent een ondernemer in hart en nieren. Wat heb je precies gedaan?

“Ik ben inderdaad al meer dan 30 jaar zelfstandig ondernemer. Ik heb zo’n tien jaar een bedrijf gehad, dat ik verkocht heb. Sindsdien ben ik actief als bedrijfscoach. Daardoor heb ik bij tal van organisaties in de keuken gekeken: het MKB, gemeenten, sociale werkplaatsen, maatschappelijke organisaties…”


Maar dus toch weer aan de slag als eigenaar?

“Ja, het begon een jaar of drie geleden te kriebelen. Als er wat langs zou komen, zou ik de kans grijpen. Nou, depostBode is die kans! Het is een prachtig bedrijf met alle mogelijkheden om de markt te verrassen. De organisatie staat als een huis en het dienstenpakket is prachtig. Maar we hebben ook een uitdaging: inspelen op een veranderende markt. Alles komt hier samen: mijn jaren als ondernemer, mijn kennis als bedrijfscoach, mijn ervaring met de verschillende doelgroepen van depostBode…”


Wat gaat er veranderen?

“Er blijft vooral veel hetzelfde. Wel gaan we diensten toevoegen om onze klanten nog beter te ontzorgen. Zo zijn we al bezig met een concept om onze dienstverlening rond het verzorgen van Direct Mails te optimaliseren. Maar daarover later meer! Eerst waarmaken, dan pas praten, zeg ik altijd.”


Een Tukker in Brabant: is dat een goede match?

“Ha ha, zeker wel! Ik hou van de Brabantse manier van zakendoen: hard werken, plezierig met elkaar omgaan en de verbinding met elkaar aangaan. Bovendien heb ik veel familie en zakelijke relaties in de omgeving van Oss, Den Bosch en Schijndel. Mijn nuchterheid zal ik altijd houden, maar waarschijnlijk voel ik dus me al heel snel Brabander.”


Kom je hier ook wonen?

“Sterker nog: ik woon hier al, in Ravenstein. Maar ik ben nog op zoek naar een permanente woning voor ons gezin. Dus als iemand een tip heeft…”

Nieuwsarchief

Bezorgen jullie dagelijks?


We bezorgen van maandag tot en met vrijdag elke dag. Meer hierover leest u bij Post en pakketten.
Alle veelgestelde vragen
 

Onze pluspunten

+

+

+

+

Direct besparen
Persoonlijke service
Complete postverzorging
Mensenwerk