Home  •  Actueel  •  Eerste webwinkel van WebwinkelCompleet

Eerste webwinkel van WebwinkelCompleet

Eerste webwinkel van WebwinkelCompleet
Op het hoofdkantoor van depostBode is op 21 december Babyentrends.nl live gegaan. Dit is de eerste webwinkel van WebwinkelCompleet, een initiatief waarbij ook depostBode nauw is betrokken.

WebwinkelCompleet is een samenwerkingsverband van depostBode met zusterbedrijf WebwinkelinBeeld, communicatiebureau Apostle Creations en tekstbureau Texperts.

 

Binnen 5 weken

Samen zorgen we ervoor dat een ondernemer binnen 5 weken een complete webwinkel heeft: van productfoto’s en teksten tot en met vormgeving en CMS. Daarnaast kan de webwinkeleigenaar zijn online marketing én voorraadbeheer en verzending door ons laten verzorgen. 

 

Vliegende start

WebwinkelCompleet heeft een vliegende start gemaakt, want de eerste webwinkel ging bijna gelijktijdig live met de eigen website. Ginny Ruisbroek, eigenaar van Babyentrends.nl en de gelijknamige winkel in Gemert, wilde namelijk graag in zee met WebwinkelCompleet, maar wel onder de voorwaarde dat de webwinkel vóór Kerst zou worden opgeleverd. Waarvan akte! Nieuwsarchief

Hoe kunnen jullie zo voordelig zijn?


Dat heeft twee redenen. Ten eerste doordat we de regionale post zelf bezorgen. Ten tweede doordat we de overige post gewoon voor PostNL-tarieven...
Alle veelgestelde vragen
 

Onze pluspunten

+

+

+

+

Direct besparen
Persoonlijke service
Complete postverzorging
Mensenwerk