Home  •  Actueel  •  'Gele auto's en fietsen in alle As50-gemeenten' (uit Ondernemersbelang)

'Gele auto's en fietsen in alle As50-gemeenten' (uit Ondernemersbelang)

'Gele auto's en fietsen in alle As50-gemeenten' (uit Ondernemersbelang)
Artikel over depostBode uit Ondernemersbelang van september 2011. 

Uit: Ondernemersbelang nr. 3 2011 


De gele auto’s en fietsen behoren nu dus in alle As50-gemeenten tot het dagelijkse straatbeeld. Met tachtig medewerkers bezorgt depostBode er vijf dagen per week uw post. Dit binnen 24 uur.


In totaal verwerkt depostBode per jaar zo’n 3,5 miljoen poststukken. Het aantal poststukken dat in Nederland verstuurd wordt, mag dan afnemen. Hier heeft depostBode vooralsnog geen last van. Hun klantenbestand groeit gestaag met vijf nieuwe zakelijke klanten per week. Bij deze bedrijven en organisaties, waaronder bekende namen als Rabobank, CSU en alle As50-gemeenten,haalt depostBode dagelijks gratis de post op.

Vervolgens sorteren de medewerkers de poststukken.“Stukken bestemd voor onze regio bezorgen we natuurlijk zelf en overige stukken leveren we voor half zeven ’s avonds gefrankeerd af bij TNT”, legt oprichter/eigenaar Hans van der Lee uit.


Hoog serviceniveau

Juist het hoge serviceniveau dat het Osse bedrijf levert, vinden klanten volgens Van der Lee belangrijk.“We zijn ook goedkoper dan TNT, maar de belangrijkste reden voor bedrijven om voor ons te kiezen is het feit dat wij dagelijks gratis de post komen ophalen.”
Bovendien spreekt het klanten aan dat Van der Lee voornamelijk werkt met medewerkers van de sociale werkvoorziening. “De IBN-groep is wat dat betreft een prima partner van ons”, aldus de ondernemer. “Zeventig van onze medewerkers zijn mensen van de IBN-groep.Daarbij hebben we ook nog tien mensen van andere reïntegratiebureaus voor ons werken.” Een groep medewerkers waar Van der Lee en zijn vrouw Caroline, met wie hij het bedrijf runt, trots op zijn. “We kunnen blind op ze vertrouwen”, geeft de Osse ondernemer aan. “Ze vinden het leuk om voor ons te werken– zomer én winter. En met zieken hebben we zelden te maken.”


Naast de gratis ophaaldienst verzorgt depostBode ook mailingen voor klanten. Dit inclusief vouwen, adresseren, inpakken en sealen. Om het plaatje compleet te maken biedt het Ossepostbedrijf klanten bovendien de mogelijkheid van de haal- en brengservice. Dit betekent dat een ondernemer nooit meer in de rij hoeft testaan bij een Businesspoint om zijn post op te halen of weg te brengen.


Nieuwe mijlpaal

De uitbreiding van het werkgebied met Veghel is niet het enige nieuws dat depostBode de regio te vertellen heeft. Begin oktober bereikt het bedrijf met de verhuizing naar een nieuw pand aan de Angelenweg in Berghem namelijk nog een mijlpaal. Met deze verhuizing komt er een eind aan het gebruik van het woonhuis van Hans en Caroline als sorteercentrum.


“Vanuit het nieuwe pand gaan we aan de slag om ons bedrijf gestaag uit te bouwen”, blikt Van der Lee enthousiast in de toekomst. “Binnen de As50 gemeenten zijn er nog genoeg nieuwe klanten voor onze postservice te winnen. Daarnaast gaan we op de nieuwe locatie ook een uitgebreide service voor webshops opzetten. Zo richten we er onder meer een fotostudio in voor webshopfotografie.” “Nu nog groeien onze postactiviteiten omdat we nog voldoende nieuwe klanten weten binnen te halen. Op termijn zal dit echter minder worden en op dat moment moeten we voldoende alternatieven hebben. Deze service voor webshops is hiervan een goed voorbeeld”, licht de Osse ondernemer deze stap toe.Nieuwsarchief

Bezorgen jullie ook aangetekend?


Ja hoor! Het systeem dat we daarvoor hebben opgezet, is volledig rechtsgeldig. Ook het afhalen van aangetekende stukken behoort tot de mogelijkheden...
Alle veelgestelde vragen
 

Onze pluspunten

+

+

+

+

Direct besparen
Persoonlijke service
Complete postverzorging
Mensenwerk